B-t-b markedsdata

B-t-b markedsdata

Telemarketing handler i allerhøjeste grad om at ramme målgruppen rigtigt. Som en af vores kunder gav udtryk for omkring markedsdata: ”Det viser hvor vigtigt det er at ramme den helt rigtige målgruppe med det rette budskab. Så kommer de værdifulde møder!

Jo skarpere segmenteret målgruppen er, jo større er chancen for kampagnesucces og et salg for vores kunder.

Vi mener, at vi råder over IT-Danmarks bedst opdateret B-t-b markedsdata, som indeholder informationer om mere end 24.000 potentielle kontaktpersoner i relation til it-investeringer i Danmark.

Vores kildemateriale kommer fra CVR (det centrale virksomhedsregister), men bliver dagligt forædlet gennem vores tusindvis af telefonsamtaler samt desk research på offentligt tilgængelige hjemmesider. Data bliver løbende datavasket.

Vores data indeholder unikke segmenteringsinformationer såsom eksempelvis koder for jobansvarsområder samt virksomhedsinformationer om hvem der har outsourcet deres it, hvem der bestemmer omkring it, filial- og datterselskaber samt ERP-systemer. Hertil har vi tilgængelige CVR-informationer.

Som kunde hos IDG Direct får du adgang til udringning på baggrund af vores B-t-b markedsdata, som naturligvis kan suppleres med vores kunders egne markedsdata.

Hvis samkøring af forskellige databaser er en nødvendighed for kampagnen, er IDG Direct også eksperter i Data Management.

Ramme plet på målgruppe
Datakvalitet
visualisering af datakvalitet

Datakvalitet

Vi er ikke bange for at påstå, at vi råder over Danmarks bedst opdaterede database med en bred vifte af kontakpersoner, som er relevante ift. diverse IT-relaterede beslutninger.

For at sikre kvaliteten arbejder vi dagligt med at forbedre databasen. Det sker gennem tusindvis af daglige samtaler, hvor vi holder os ajour med ændringer til stamdata og kontaktemner. Vi får også ændringer fra CVR omkring ophørte virksomheder samt andre ændringer.

Grundlaget for den efterfølgende datavask og -berigelse af vores markedsdata er en matchkørsel. IDG Direct anvender markedets mest avancerede værktøj til datamatch.

På samme måde arbejder vi med datakvalitet når vi på en telemarketingkampagne skal slå forskellige målgrupper sammen, fjerne dubletter samt firmaer og kontaktemner som ikke er relevante at kontakte.

IDG Direct Logo - White

IDG Direct er et outbound telemarketingbureau. Vi er en del af Jobindex Media A/S, som udgiver Computerworld

Adresse

Hørkær 18, 2730 Herlev

Ring til os

77 300 300

Send email

direct@idg.dk

Change language

Cookies required

Cookie-samtykke

Nyttige links