section-7d7ab54

Høj kampagne ROI

Cognitech logo

Cognitech er et konsulenthus specialiseret i Data Analytics/Warehouse, Business Intelligence og Artificial Intelligence samt har servicekoncepter i forbindelse med bl.a. Microsoft SQL Server.

CogniTech ønskede at få flere leads indenfor deres SQL Servicekoncept. De havde brugt et andet bureau gennem længere tid til andre kampagner, men fik IDG Direct anbefalet af en nyansat medarbejder, som tidligere havde benyttet IDG Direct med stor succes.

IDG Direct kunne hurtigt sætte sig ind i kampagnens budskab, men udfordringen var at finde en relevant emneliste med virksomheder med et kompleks it-miljø og gerne mange SQL-servere.

IDG Direct lykkedes med at komme op med en relevant målgruppe, som blev sendt til godkendelse inden opstart af kampagnen.

Der kom en del møder ud af kampagnen på en forholdsvis beskeden målgruppe, hvor det lykkedes CogniTech af få flere nye kunder samt én stor ordre, som tjente kampagnens investering hjem mange gange.

”Det viser hvor vigtigt det er at ramme den helt rigtige målgruppe med det rette budskab. Så kommer de værdifulde møder!”

Udtalelse af
Chief Sales Officer and Partner Ole Møller Madsen
CogniTech

IDG Direct Logo - White

IDG Direct er et outbound telemarketingbureau. Vi er en del af Jobindex Media A/S, som udgiver Computerworld

Adresse

Hørkær 18, 2730 Herlev

Ring til os

77 300 300

Send email

direct@idg.dk

Change language

Cookies required

Cookie-samtykke

Nyttige links