Om IDG

Historien om IDG Direct

IDG Direct er en del af virksomheden Jobindex Media A/S, som udgiver Computerworld - et brand under IDG, International Data Group - en af verdens største udgivere af it-orienteret information.

IDG Direct blev etableret som en selvstændig forretningsenhed i 1995 og har siden været en markedsførende aktør på b-t-b leadgenerering som outbound telemarketingbureau målrettet til it-kundevirksomheder.

Phoner for IDG Direct

Teamet

Om teamet

Vi arbejder for jer

section-95b1b3a

IDG Direct har de mest erfarne medarbejdere i branchen til gennemførsel af outbound leadkampagner for it-kundevirksomheder. Vores ledende medarbejdere har +20 års erfaring.

Vores mødebookingkonsulenter er modne medarbejdere i alle aldre med en gennemsnitsalder på cirka 45 år. Det er nødvendigt med en moden dialog, når vi skal kontakte beslutningstagere i alle virksomhedsstørrelser.

Alle mødebookingkonsulenter modtager en grundig introduktion og træning, som er specifikt tilpasset den pågældende kampagne. Dette sikrer, at de har den nødvendige viden og færdigheder til at gennemføre kampagnen på en effektiv måde. Derudover modtager de også løbende coaching og feedback, så de kan forbedre deres performance og sikre, at de leverer kvalitetsmøder til vores kunder.

section-2118a4b
Mission og Værdier

Mission & værdier

Værdier

Vi vil være informerede og fokuserede på vores kunder, og vi vil behandle alle kunde- og markedsinformationer ansvarligt og fortroligt.

Vores samarbejde med kunderne skal bygge på tillid og engagement og levering af serviceydelser af højeste kvalitet, som skaber værdi.

Vores kampagner skal være profitable for både vores kunder og os selv.

Vi ønsker en rummelig og fleksibel arbejdsplads, hvor der er plads til modne og ansvarlige medarbejdere, uanset alder og baggrund. Vi vil skabe de bedst mulige rammer for vores medarbejdere, så de kan opretholde kvaliteten i alle opkald og fokusere på at opnå resultater for vores kunder.

Mission

På baggrund af vores kunders individuelle behov vil vi anvende direkte, målrettet og effektiv markedsdialog til at generere troværdige og kvalitative kundeleads og markedsinformation. Dette vil bidrage til vores kunders forretningsmæssige muligheder for øget salg, vækst og lønsomhed.

Vi ønsker at have en grundig forståelse af vores kunders grundlæggende afsætningsmæssige behov og agere som deres troværdige sparringspartner og rådgiver. Vi vil hjælpe med at vælge det rette markedssegment, budskab og fremgangsmåde for både kampagneafvikling og fortløbende opgaver.

Kontakt

Kontakt

Du kan altid henvende dig til os med spørgsmål eller kommentarer. Vi bestræber os på at vende retur samme dag som henvendelsen er fremsendt.

  • Adresse Hørkær 18, 2730 Herlev

  • Telefon +45 77 300 300

  • Email direct@idg.dk

IDG Direct Logo - White

IDG Direct er et outbound telemarketingbureau. Vi er en del af Jobindex Media A/S, som udgiver Computerworld

Adresse

Hørkær 18, 2730 Herlev

Ring til os

77 300 300

Send email

direct@idg.dk

Change language

Cookies required

Cookie-samtykke

Nyttige links