section-fa3fcfc

Vi ønsker at forstå vores kunders afsætningsmæssige behov

Enhver kundedialog starter med en indledende samtale, hvor vi ønsker at forstå jeres grundlæggende afsætningsmæssige situation.

Vi vil kunne sparre med jer om det bedste kampagnetema, som sikrer de gode møder, samt hvordan vi finder den rigtige målgruppe, enten ud fra IDG Directs markedsdata eller andre kilder. Det vil munde ud i et tilbud, som også indeholder et forslag til, hvordan kampagnen griber an.

Her til er hele kommunikationen helt uforbindende.

https://idgdirect.dk/wp-content/uploads/kundedialog-300x200.jpg
section-633e73b

Nemt og enkelt

Vi laver det meste
for jer

Formøde

På baggrund af et formøde kommer vi op med et forslag til målgrupper og den rigtige pitch.

Godkendelse

I godkender tilbudet samt den fremsendte bruttomålgruppe og vores pitchforslag, og angiver hvilke dage vi må booke møder på.

Kick off

Vi starter kampagnen med briefing af mødebookere

Booking

Vi sender øjeblikkeligt bookede møder til jer og følger kampagnen mht. performanceoptimering samt løbende rapportering.

section-c2ed29f

Forberedelse – pitch og målgrupper

Når de økonomiske rammer er blevet godkendt, vil vi - såfremt IDG Direct leverer emner - sende en bruttomålgruppe til godkendelse, hvor I vil have mulighed for at fravælge de virksomheder, som I ikke ønsker, at vi skal kontakte.

Normalt vil vi også kunne fremlægge et forslag til pitch på baggrund af formødet, som I vil have mulighed for at justere på briefingmødet.

Kick off – briefingmøde

Der afholdes et briefingmøde, hvor I vil præsentere jeres virksomhed, produkt eller koncept, og give en beskrivelse af jeres unique selling points samt typiske indvendinger.

På grund af IDG Directs store erfaring på området er vi rigtig gode til at være djævlens advokat og komme med den helt rigtige pitch.

Vi vil også aftale praktiske detaljer omkring kalenderbooking, såsom hvilke dage vi ikke må booke, og om vi skal booke møder ind i jeres online kalender.

section-6adbc48

Eksekvering

Når et møde er booket, vil vi med det samme sende information om det til jer. I kan enten selv sende kalenderinvitationen ud, eller vi kan gøre det gennem jeres online kalender.

Vi vil løbende optimere kampagnens performance, både hvad angår pitch og målgrupper.

Udbyttet for jer er, udover kvalitetsmøder, at kampagneopstart og -eksekvering vil kræve minimal indsats fra jeres side på grund af IDG Directs store erfaring og kompetencer inden for pitch og segmentering samt vores professionelle og modne mødebookere

Rapportering

Alle kampagner bliver styret gennem avancerede call center systemer, som sikrer vores kunder optimal rapportering og koordinering af leads, møder og øvrige resultater.

I vil derfor naturligvis løbende få en rapportering omkring kampagnens resultater samt overblik over alle mødeaftaler.

IDG Direct Logo - White

IDG Direct er et outbound telemarketingbureau. Vi er en del af Jobindex Media A/S, som udgiver Computerworld

Adresse

Hørkær 18, 2730 Herlev

Ring til os

77 300 300

Send email

direct@idg.dk

Change language

Cookies required

Cookie-samtykke

Nyttige links