section-c274653

Markedsscreening

Vores team af erfarne interviewere kan hjælpe med at identificere og screene potentielle kundeemner for Jeres virksomhed. Vi vil bruge en aftalt spørgeramme til at stille spørgsmål om emner som nuværende installation, behov, præferencer og købsintentioner. På denne måde kan vi sikre, at de leads, vi leverer til Jeres sælgere, er kvalificerede og har potentiale for succes. Dette vil spare Jeres sælgere tid og indsats, så de kan fokusere på de vigtigste leads og øge chancerne for at lukke salget.

Målgruppe for interviews
section-a73d709
Interview spørgsmål
Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

Vi vil komme med forslag til spørgsmålene på baggrund af et formøde, hvor vi vil diskutere markedsmulighederne og de specifikke behov hos den enkelte kunde.

Vi vil sørge for, at spørgerammen ikke er for lang, typisk bestående af 10-15 spørgsmål, som er tilstrækkeligt til at identificere potentialet og fastholde respondentens motivation til at svare på spørgsmålene.

En veludført screenering kan også give en virksomhed et værdifuldt indblik i deres potentielle kunders behov og interesser, og det kan hjælpe med at målrette deres salgs- og markedsføringsindsats på en mere effektiv måde.

section-4d8288c
Vi gør det meste for jer…

IDG Direct hjælper ikke kun med at udarbejde manuskriptet til kampagnen, men også med at finde den rette målgruppe og sende dem til godkendelse, inden kampagnen sættes i gang. Vi rapporterer også resultaterne løbende og sender en kvalitetstjekket excel-fil til jer.

Vores markedsscreeningskoncept giver en række fordele, herunder at vi laver et fuldt kampagnedesign for jer og identificerer potentielle leads og opbygger en pipeline til jeres sælgere, udover at få feedback fra markedet.

Få et uforpligtende oplæg og tilbud - klik her!
4884
IDG Direct Logo - White

IDG Direct er et outbound telemarketingbureau. Vi er en del af Jobindex Media A/S, som udgiver Computerworld

Adresse

Hørkær 18, 2730 Herlev

Ring til os

77 300 300

Send email

direct@idg.dk

Change language

Cookies required

Cookie-samtykke

Nyttige links