section-c274653

Fasthold interessen

Det er her, IDG Direct kan hjælpe. Vi kan stå for den efterfølgende opfølgning på de leads, som virksomheden har modtaget fra forskellige kanaler (hjemmeside, whitepapers, LeadFeeder, HubSpot eller andre digitale kilder).

Vores team vil kunne foretage de nødvendige mange opkald, der kræves for at sikre den bedst mulige opfølgning på de leads, der er modtaget, på en professionel og effektiv måde.

På den måde kan virksomhedens sælgere fokusere på at tage sig af de mest lovende leads og konvertere dem til kunder, mens IDG Direct står for den initielle opfølgning på de resterende leads. Dette vil effektivisere virksomhedens salgsproces og samtidig sikre, at der ikke går værdifulde leads tabt.

visualisering af lead nurturing
section-117a7f4
illustration af top of mind
Top-of-mind

Ved at screene kundeemnerne og sikre, at der er tale om relevante beslutningstagere eller influenter, kan virksomhedens sælgere undgå spildtid på møder, der ikke fører til noget. Samtidig kan vi hjælpe med at skaffe yderligere kontaktdetaljer, som kan være nyttige i den videre salgsproces. Dette er med til at sikre en mere effektiv og målrettet indsats fra virksomhedens side.

Det er også vigtigt at holde varme leads, der ikke er købsmodne endnu, men som stadig viser interesse for virksomhedens produkt eller service. En systematisk og vedholdende opfølgning kan hjælpe med at skabe og fastholde interesse hos potentielle kunder, så de er mere tilbøjelige til at købe på et senere tidspunkt.

Typisk aftales der en fast opfølgningsplan med et fast antal dage om måneden, hvor vi kontakter de varme leads.

Få et uforpligtende oplæg og tilbud - klik her!
IDG Direct Logo - White

IDG Direct er et outbound telemarketingbureau. Vi er en del af Jobindex Media A/S, som udgiver Computerworld

Adresse

Hørkær 18, 2730 Herlev

Ring til os

77 300 300

Send email

direct@idg.dk

Change language

Cookies required

Cookie-samtykke

Nyttige links